zondag 25 oktober 2015

Workshop Kalender.

Gisteren weer een workshop gevolgd, een kalender maken, gegeven Bij Oma Dee, door Nadine, wij werden verzorgd door Miranda.
De hele dag hard door gewerkt, veel gelachen, gekletst, gedronken, gegeten.
Mijn project was zo goed als klaar, nog wat extra's eraan toevoegen, bloemetjes, bling bling of zo, vandaag lekker verder frobelen.

9 opmerkingen:

 1. Jij bent snel met je blogbericht! De groepsfoto is heel leuk geworden, ik plaats hem ook op mijn blog, ok? Grappig om te zien dat wij hetzelfde papier hebben gebruikt, maar toch een heel andere kalender hebben als resultaat. Erg leuk gedaan met alle vlaggetjes! Freubelse vandaag, ik ga ook weer lekker aan de slag zo met mijn moeder. :) Leuk je weer gezien te hebben, wie weet tot een volgende keer weer. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tja, eerst even rustig bijkomen, en computeren, het is altijd leuk om te zien hoe anders het resultaat is geworden van anderen, Veel plezier vandaan met frobelen, groetjes aan je moeder, natuurlijk mag je de foto ook plaatsen, ik hoop dat niemand er bezwaar tegen heeft dat ik het geplaatst heb, tot een volgende keer
   groetjes Mirjam

   Verwijderen
 2. Gaaf, Mirjam! Super papier en leuk om echt te gebruiken. Ben benieuwd hoe hij is na het toevoegen van bling, maar dat show je vast wel op facebook :). Wij proberen binnenkort ook weer een keer te komen, als er nog plaats is 28 nov. Ben jij dan ook van de partij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je leuke reactie, Maartje, ik weet nog niet of ik op 28 november ga, alhoewel het wel erg leuk is de scrap-marathon

   groetjes mirjam

   Verwijderen
 3. Leuk om weer eens een post van je te zien, Mirjam. Ik vond het ook reuze gezellig en we hebben inderdaad hard gewerkt en hard gelachen. Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nadine ook jij bedankt voor je reactie, altijd leuk de workshops.
   groetjes Mirjam

   Verwijderen
 4. Ook jij maakte een toffe kalender !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dank je voor compliment, het was zo'n leuke workshop :))

  groetjes mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjonge, kom er nu pas achter dat ik nog niet eens volger van je blog ben. Heb het meteen geregeld hoor. Maar ja, jij laat ook al je creaties op Facebook zien, dus eigenlijk mis ik nooit iets. Je kalender is gaaf geworden. Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen